Al onze Horlogemerken

Houdt uw horloge de tijd niet meer zoals vroeger? Hebt u behoefte aan een vakkundige restauratie? Ons team van gecertificeerde horlogetechnici staat voor u klaar met eersteklas advies en hulp.

We beschikken over de expertise en kennis om elk horlogegerelateerd probleem op te lossen.  Door het volgen van cursussen en trainingen bij meerdere luxe horlogemerken hebben we het vertrouwen en de erkenning verdiend om de titel van gecertificeerd service center te dragen.

We zijn trots op onze uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met luxe uurwerken. Onze vakkundige technici zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en apparatuur en kunnen elk probleem met uw horloge diagnosticeren en oplossen. Omdat we toegang hebben tot alle originele onderdelen voldoen alle vervangingen bovendien aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Vertrouw op deze horlogemaker in de buurt om uw horloge in zijn oude glorie te herstellen. U mag er zeker van zijn dat we uw horloge behandelen met de grootste aandacht voor detail en zorg.

Contacteer ons Afspraak maken