Wilt u uw Longines horloge laten herstellen? Of bent u op zoek naar deskundig onderhoud? Vertrouw dan op de expertise van het officieel gecertificeerd Longines service center van Roberto de Bokx.

In ons atelier in Destelbergen, dicht bij Gent, kunt u terecht voor alle mogelijke Longines herstellingen en reparaties of onderhoud van andere luxe horlogemerken. Naast reparaties van topkwaliteit ontvangt u heel veel deskundig advies. De uitzonderlijke klantenservice krijgt u er gratis bovenop.

Roberto de Bokx is een bekwame en gecertificeerde professionele uurwerkhersteller die heel goed weet wat hij doet en waar hij mee bezig is. Al jaren volgt hij opleidingen en intensieve trainingen bij horlogefabrikanten, onder meer bij Longines, waarmee hij zijn status van gecertificeerd reparatiecentrum voor Longines heeft verworven.

Hij houdt alle vernieuwingen nauwlettend bij en helpt u graag verder in het herstellen of onderhouden van uw geliefde Longines horloge. U kunt uw waardevolle horloge met een gerust hart aan hem toevertrouwen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

neem nu meteen contact met ons op

Waarom kunt u vertrouwen op Roberto de Bokx?

Als eigenaar van een Longines horloge die een herstelling of onderhoud nodig heeft, kunt u bij Roberto de Bokx altijd rekenen op een hoogwaardige aftersalesservice.

Deze expert:

  • heeft een uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met Longines uurwerken,
  • behandelt uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail,
  • heeft toegang tot originele Longines onderdelen en zorgt ervoor dat alle vervangingen van de hoogste kwaliteit zijn,
  • beschikt over de benodigde gereedschappen en apparatuur om een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen,
  • heeft een grondige kennis van de interne werking van uw horloge en kan eventuele problemen identificeren en oplossen,
  • informeert u over de voortgang en eventueel nodige aanvullende reparaties of vervangingen.

Ons Longines service center is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen en op maat zetten van banden, vervangen van batterijen, schoonmaken en polijsten, controleren van de waterdichtheid en de reparatie van klokken.

Ook bieden we hulp bij aankopen op het internet.

Over Longines horloges

Longines heeft al een hele geschiedenis achter de rug. Het merk Longines ontstond in 1832 in Zwitserland en staat gekenmerkt om zijn esthetische en technische innovaties.

De oprichters wilden de tijdsgeest vangen en naar vooruitgang streven zonder onderhevig te zijn aan modegrillen. Ze wilden uitzonderlijke resultaten verkrijgen zonder de eenvoud uit het oog te verliezen. Ook vandaag streeft het merk nog steeds deze doelen na.

Al sinds hun ontstaan zijn de Longines horloges nauw verbonden met piloten en ontdekkingsreizigers. In de jaren 1880 slaagde Longines erin sportwedstrijden te meten tot op een vijfde van een seconde.

Door hun blijvend zoeken naar precisie en functionaliteit zijn ze nog steeds aanwezig in verschillende sporten zoals de paardensport, Formule 1, tennis, ritmisch en artistiek turnen.

We zijn vereerd dat we deze prachtige Longines horloges in ons Longines service center mogen en kunnen herstellen.

Precisie, nauwkeurigheid en vakmanschap

De horloges van Longines staan bekend om hun precisie en nauwkeurigheid, wat van hen een betrouwbare optie voor tijdmeting maakt.

Deze horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om jarenlang betrouwbaar de tijd bij te houden.

Het merk streeft niet alleen naar uitmuntendheid, het bedrijf vindt ook vakmanschap van het allergrootste belang. Elk horloge wordt zorgvuldig in elkaar gezet door bekwame ambachtslieden die erover waken dat elk detail perfect is.

U kunt er dan ook op vertrouwen dat u een Longines uurwerk van de hoogste kwaliteit krijgt.

Longines horloges beschikken over handige functies

Naast hun uitzonderlijke vakmanschap bieden de horloges van Longines ook een reeks handige functies. Veel modellen hebben extra functies zoals een wekker, datumweergave en zelfs wereldtijdzones.

Deze functies maken deze horloges niet alleen tot tijdmeters, maar ook tot nuttige hulpmiddelen in het dagelijks leven.

Met een horloge van Longines zit u altijd goed.

In ons officieel erkend en gecertificeerd Longines service center buigen we ons graag over het onderhoud van uw Longines horloge.

Tijdloze elegantie en een hebbeding voor verzamelaars

Elk Longines horloge straalt inderdaad tijdloze elegantie uit met zijn strakke, gepolijste afwerking en aandacht voor detail. Of u nu kiest voor een klassiek ontwerp met Romeinse cijfers of een moderne stijl met minimalistische lijnen, met een Longines horloge maakt u zeker een statement.

Deze uurwerken zijn ook zeer gewild bij verzamelaars. Met hun rijke geschiedenis en reputatie van uitmuntendheid worden de horloges van Longines beschouwd als waardevolle stukken in de horlogerie.

Verzamelaars waarderen de aandacht van het merk voor detail en de duurzame kwaliteit van hun uurwerken.

Horloges van Longines zijn niet alleen functionele uurwerken, maar ware meesterwerken met prachtige en innovatieve ontwerpen, ingewikkelde gravures en unieke wijzerplaatontwerpen.

Uw Longines horloge repareren, herstellen of een onderhoud geven? Laat dat over aan ons Longines service center.

De tand des tijds doorstaan ze duurzaam

De horloges van Longines zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Met hun duurzame constructie en nauwkeurigheid zullen deze horloges nog jaren blijven tikken.

Ze zijn ontworpen om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan en gemaakt van kwaliteitsmaterialen die een lange levensduur garanderen.

Als u investeert in een Longines uurwerk kunt u erop vertrouwen dat u een uurwerk krijgt dat lang meegaat.

Vertrouw 100% op ons Longines service center voor uw herstelling of onderhoud

Een Longines horloge is een superieure keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar, elegant en tijdloos uurwerk. Met hun precisievakmanschap, handige functies en prachtige ontwerpen onderscheiden ze zich van de concurrentie.

Longines heeft zeker de perfecte optie voor u.

Wie investeert in een horloge van Longines ervaart de schoonheid en kwaliteit die dit gewaardeerde merk te bieden heeft én geniet er jaren en jaren van!

Kies voor het perfecte horloge. Kies voor een Longines. En kies voor de herstelling of het onderhoud ervan voor ons gecertificeerd Longines service center.

Neem nu meteen contact op

Wist u dat we ook het officiële servicecentrum zijn voor horloges van Omega, Breitling, Hublot, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Cartier, IWC, TAG Heuer, Rado, Panerai en Montblanc?