Wilt u uw Rado horloge laten herstellen? Of zoekt u naar deskundig onderhoud? Vertrouw dan op de expertise van het officieel gecertificeerd Rado service center van Roberto de Bokx.

In ons atelier dicht bij Gent, met name in Destelbergen, kunt u terecht voor alle mogelijke Rado herstellingen en reparaties of onderhoud van andere luxe horlogemerken. U krijgt niet alleen reparaties van topkwaliteit, maar ook veel deskundig advies en een uitzonderlijke klantenservice.

Roberto de Bokx is een bekwame en gecertificeerde professionele uurwerkhersteller die heel goed weet wat hij doet en waar hij mee bezig is. Al jaren volgt hij opleidingen en intensieve trainingen bij horlogefabrikanten, onder meer bij Rado, waarmee hij zijn titel van gecertificeerd reparatiecentrum voor Rado heeft verworven.

U kunt uw waardevolle Rado horloge met een gerust hart aan hem toevertrouwen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

neem nu meteen contact met ons op

Waarom kunt u vertrouwen op Roberto de Bokx?

Als eigenaar van een Rado horloge die een herstelling of onderhoud nodig heeft, kunt u bij Roberto de Bokx altijd rekenen op een hoogwaardige aftersalesservice.

Deze expert:

  • heeft een uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met Rado uurwerken,
  • behandelt uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail,
  • heeft toegang tot originele Rado onderdelen en zorgt ervoor dat alle vervangingen van de hoogste kwaliteit zijn,
  • beschikt over de benodigde gereedschappen en apparatuur om een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen,
  • heeft een grondige kennis van de interne werking van uw horloge en kan eventuele problemen identificeren en oplossen,
  • informeert u over de voortgang en eventueel nodige aanvullende reparaties of vervangingen.

Ons Rado service center is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen en op maat zetten van banden, vervangen van batterijen, schoonmaken en polijsten, controleren van de waterdichtheid en de reparatie van klokken.

Ook bieden we hulp bij aankopen op het internet.

Over Rado horloges

Het merk Rado staat bekend als de Master of Materials voor de manier waarop het een revolutie heeft teweeggebracht in de traditionele horlogerie. Het bedrijf introduceerde ultralicht en kleurrijk hightech keramiek en Ceramos in zijn designcollecties.

Rado is een bekroonde ontwerper met talrijke prestigieuze internationale prijzen op zijn naam. Hij wordt beschouwd als de meest vooruitdenkende speler op het gebied van design in de horloge-industrie van vandaag.

Hij is altijd een pionier en leider geweest die de norm heeft gesteld en de lat hoger heeft gelegd.

We zijn vereerd dat we deze prachtige Rado horloges in ons Rado service center mogen en kunnen herstellen.

Strak en modern voor elke gelegenheid

De horloges van Rado staan bekend om hun strakke en moderne ontwerpen. Met een focus op kwaliteit en vakmanschap is Rado uitgegroeid tot een leider in de luxe horloge-industrie.

De uurwerken zijn gemaakt met innovatieve materialen, zoals keramiek en saffierglas. Zij vergroten niet alleen de duurzaamheid maar voegen ook een vleugje elegantie toe.

Of u nu op zoek bent naar een klassiek gekleed horloge of een sportief uurwerk, Rado biedt een breed scala aan stijlen voor elke smaak. Van de iconische Rado True-collectie tot de sportieve Rado HyperChrome-lijn, er is een Rado horloge voor elke gelegenheid.

In ons officieel erkend en gecertificeerd Rado service center buigen we ons graag over het onderhoud van uw Rado horloge.

Precies, nauwkeurig en innovatief

Naast hun stijlvolle ontwerpen staan Rado horloges bekend om hun precisie en nauwkeurigheid. Elk uurwerk ondergaat strenge tests om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen van Zwitserse horlogemakers.

Met hun automatische uurwerken en geavanceerde technologie zorgen de horloges van Rado voor een betrouwbare en nauwkeurige tijdmeting.

Een Rado horloge houdt de tijd altijd perfect bij.

Op het gebied van innovatie loopt Rado voorop in de horloge-industrie. Ze hebben verschillende baanbrekende technologieën geïntroduceerd, zoals het gebruik van hightech keramiek met plasma. Dat geeft hun horloges een unieke metallic look zonder ook maar iets van metaal te gebruiken.

Rado verwerkt ook geavanceerde functies zoals chronograaffuncties en GMT-complicaties in hun uurwerken, zodat dragers gemakkelijk meerdere tijdzones kunnen volgen.

Met hun toewijding aan innovatie blijft Rado de grenzen van horlogemaken verleggen.

Rado horloges zijn uiteraard ook duurzaam

Op het gebied van duurzaamheid zijn de horloges van Rado gemaakt om lang mee te gaan. Het gebruik van krasbestendige materialen zoals hightech keramiek en saffierglas zorgt ervoor dat uw horloge er jarenlang onberispelijk uit blijft zien.

Daarnaast biedt Rado waterbestendigheid in veel van hun modellen, waardoor de horloges geschikt zijn om mee te zwemmen en watersporten te beoefenen.

Elk Rado horloge doorstaat gemakkelijk de tand des tijds.

Uw horloge repareren, herstellen of een onderhoud geven? Laat dat over aan ons Rado service center.

Prestigieus en exclusief

Als luxemerk wordt Rado vaak geassocieerd met prestige en exclusiviteit. Hun horloges worden vaak gezien als een symbool van status en verfijning. Met hun tijdloze ontwerpen en onberispelijk vakmanschap worden de horloges van Rado geprefereerd door verzamelaars en horlogeliefhebbers.

Wie een Rado koopt, kan erop vertrouwen dat hij investeert in een uurwerk dat hij jarenlang zal koesteren.

Vertrouw 100% op ons Rado service center voor uw herstelling of onderhoud

Rado horloges zijn een perfecte combinatie van stijl, precisie en innovatie. Met hun strakke ontwerpen, geavanceerde technologie en duurzame materialen heeft Rado zich gevestigd als een leider in de luxe horloge-industrie.

Wie investeer in een horloge van Rado maakt een statement van tijdloze elegantie en verfijning, jaren- en jarenlang.

Kies voor het perfecte horloge. Kies voor een Rado. En kies voor de herstelling of het onderhoud ervan voor ons gecertificeerd Rado service center.

neem nu meteen contact met ons op

Wist u dat we ook het officiële servicecentrum zijn voor horloges van Omega, Breitling, Hublot, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Cartier, Longines, TAG Heuer, IWC, Panerai en Montblanc?