Wilt u uw TAG Heuer horloge laten herstellen? Of hebt u een onderhoud nodig? Vertrouw dan op de expertise van het officieel gecertificeerd TAG Heuer service center van Roberto de Bokx in Destelbergen, dicht bij Gent.

In ons atelier kunt u niet alleen terecht voor al uw onderhoud en herstellingen van TAG Heuer horloges en andere luxe horlogemerken. Naast reparaties en onderhoud van topkwaliteit krijgt u ook deskundig advies. U bent er ook getuige van een uitzonderlijke klantenservice die de kwaliteit van uw TAG Heuer horloge weerspiegelt.

Zoals elk complex precisie-instrument heeft uw horloge regelmatig een onderhoud nodig om de betrouwbaarheid en prestatie ervan te verzekeren. Als toegewijd uurwerkhersteller staat Roberto de Bokx klaar om daar op een uiterst deskundige en bekwame manier voor te zorgen.

Vertrouw uw geliefde en waardevolle TAG Heuer horloge toe aan zijn bekwame handen.

Boek vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Neem nu contact met ons op

Waarom kunt u vertrouwen op Roberto de Bokx?

Als eigenaar van een TAG Heuer horloge die een herstelling of onderhoud nodig heeft, kunt u bij Roberto de Bokx altijd rekenen op een hoogwaardige aftersalesservice.

Deze expert:

  • heeft een uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met TAG Heuer uurwerken,
  • behandelt uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail,
  • heeft toegang tot originele TAG Heuer onderdelen en zorgt ervoor dat alle vervangingen van de hoogste kwaliteit zijn,
  • beschikt over de benodigde gereedschappen en apparatuur om een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen,
  • heeft een grondige kennis van de interne werking van uw horloge en kan eventuele problemen identificeren en oplossen,
  • informeert u over de voortgang en eventueel nodige aanvullende reparaties of vervangingen.

Ons TAG Heuer service center is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen en op maat zetten van banden, vervangen van batterijen, schoonmaken en polijsten, controleren van de waterdichtheid en de reparatie van klokken.

Ook bieden we hulp bij aankopen op het internet.

Over TAG Heuer horloges

Op de jonge leeftijd van 20 jaar richtte Edouard Heuer in 1860 het bedrijf Uhrenmanufaktur Heuer AG in Zwitserland op. Centraal stonden familiaal leiderschap en technische innovatie.

De horloges zijn precieze en uitgesproken avant-gardestukken. De naam TAG staat dan ook voor Techniques d’Avant Garde. Deze uurwerken vindt u terug rond de polsen van onder meer Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz en Lewis Hamilton.

De horloges staan bekend om hun precisie-engineering, aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit. Elk uurwerk wordt zorgvuldig vervaardigd door bekwame ambachtslieden die trots zijn op hun werk.

Het merk blijft innoveren en de grenzen van horlogerie verleggen en biedt een breed scala aan stijlen en ontwerpen voor elke smaak en gelegenheid.

We zijn vereerd dat we deze prachtige horloges in ons TAG Heuer service center mogen en kunnen herstellen.

Geavanceerde technologie

Van de eerste ontwerpfase tot de uiteindelijke assemblage van een TAG Heuer horloge gebruikt het bedrijf geavanceerde gereedschappen en apparatuur.

Doel is telkens opnieuw het hoogste niveau van precisie en nauwkeurigheid te garanderen.

Elk onderdeel wordt zorgvuldig getest en geïnspecteerd om te voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Een TAG Heuer horloge is dan ook betrouwbaar en duurzaam.

Nadruk op duurzaamheid en ethische praktijken

Het bedrijf streeft ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren door milieuvriendelijke materialen te gebruiken en verantwoorde productieprocessen te implementeren.

Verder is TAG Heuer horloges toegewijd aan eerlijke arbeidspraktijken en ondersteunt het initiatieven om de arbeidsomstandigheden en het welzijn van haar werknemers te verbeteren.

Investeren in onderzoek en ontwikkeling

Om concurrerend te blijven investeert het merk veel in onderzoek en ontwikkeling. Daarbij onderzoekt het voortdurend nieuwe materialen, technieken en ontwerpen.

Door baanbrekende functies en functionaliteiten te introduceren weet een TAG Heuer horloge zich voortdurend van de concurrentie te onderscheiden.

Het merk is toegewijd aan het verleggen van grenzen en het creëren van uurwerken die echt opvallen.

Uw horloge repareren, herstellen of een onderhoud geven? Laat dat over aan ons TAG Heuer service center.

Streven naar uitmuntendheid = de kernboodschap

Het succes van TAG Heuer horloges kan worden toegeschreven aan het onwrikbare streven naar uitmuntendheid en het vermogen om zich aan te passen aan veranderende trends in de markt.

Door de behoeften en wensen van zijn klanten te begrijpen is het merk in staat horloges te creëren die niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar die zelfs overtreffen.

Vertrouw 100% op ons TAG Heuer service center voor uw herstelling of onderhoud

Horloges van TAG Heuer staan bekend om hun precisie, duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen. Deze uurwerken zijn zeer gewild bij professionals en horlogeliefhebbers vanwege hun uitzonderlijke nauwkeurigheid en robuuste constructie.

Investeren in een TAG Heuer horloge garandeert een uurwerk dat de tand des tijds zal doorstaan, zowel qua ontwerp als qua duurzaamheid.

TAG Heuer horloges vertegenwoordigen een toewijding aan uitmuntendheid en zijn gewild bij mensen die precisie, duurzaamheid en stijl in hun uurwerken waarderen.

Kies voor het perfecte horloge. Kies voor een TAG Heuer. En kies voor de herstelling of het onderhoud ervan voor ons gecertificeerd TAG Heuer service center.

Maak nu meteen een afspraak

Wist u dat we ook het officiële servicecentrum zijn voor horloges van Omega, Breitling, Hublot, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Cartier, Longines, IWC, Rado, Panerai en Montblanc?