Wilt u uw Breitling horloge laten herstellen? Vertrouw op de expertise van het officieel gecertificeerd Breitling service center van Roberto de Bokx.

In ons atelier in Destelbergen, dicht bij Gent, kunt u niet alleen terecht voor al uw herstellingen en onderhoud van Breitling horloges en andere horlogemerken. Naast reparaties en onderhoud van topkwaliteit krijgt u ook deskundig advies en ervaart u een uitzonderlijke klantenservice die de kwaliteit van uw horloge weerspiegelt.

Uw Breitling horloge is een precisie-instrument dat de klok rond functioneert onder een onwaarschijnlijk aantal voorwaarden. Zoals elk complex product heeft uw horloge regelmatig een onderhoud nodig om de betrouwbaarheid en prestatie ervan te verzekeren. Als toegewijd uurwerkhersteller staat Roberto de Bokx klaar om daar op een uiterst deskundige en bekwame manier voor te zorgen.

Vertrouw uw geliefde en waardevolle horloge toe aan de bekwame handen van Roberto De Bokx.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

neem nu contact met ons op

Waarom kunt u vertrouwen op Roberto de Bokx?

Als eigenaar van een Breitling horloge die een herstelling of onderhoud nodig heeft, kunt u bij Roberto de Bokx altijd rekenen op een hoogwaardige aftersalesservice.

Deze expert:

  • heeft een uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met Breitling uurwerken,
  • behandelt uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail,
  • heeft toegang tot originele Breitling onderdelen en zorgt ervoor dat alle vervangingen van de hoogste kwaliteit zijn,
  • beschikt over de benodigde gereedschappen en apparatuur om een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen,
  • heeft een grondige kennis van de interne werking van uw horloge en kan eventuele problemen identificeren en oplossen,
  • informeert u over de voortgang en eventueel nodige aanvullende reparaties of vervangingen.

Ons Breitling service center is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen en op maat zetten van banden, vervangen van batterijen, schoonmaken en polijsten, controleren van de waterdichtheid en de reparatie van klokken.

Ook bieden we hulp bij aankopen op het internet.

Over Breitling horloges

Breitling SA is een luxe horlogemerk gevestigd in Grenchen, Zwitserland. Léon Breitling stichtte het bedrijf in 1884 in Saint-Imier.

Horloges van Breitling staan bekend om hun precisie en betrouwbaarheid, met hun uiterst precies gemaakte chronometers zijn ze de topkeuze voor piloten.

Hun uurwerken zijn vervaardigd met de grootste aandacht voor detail. Telkens opnieuw maakt het merk gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie.

Met hun stijlvolle ontwerpen en indrukwekkende functionaliteit zijn Breitling horloges niet alleen praktisch maar ook een gedurfd modestatement. Het maakt niet uit of u piloot of duiker bent of een persoon die vakmanschap weet te waarderen, een horloge van Breitling is een tijdloze investering die generaties lang meegaat.

We zijn vereerd dat we de prachtige Breitling horloges in ons Breitling service center mogen herstellen.

Breitling horloges zijn ongeëvenaard nauwkeurig

Als het op nauwkeurigheid aankomt zijn de Breitling horloges inderdaad ongeëvenaard. Deze met chronometers uitgeruste uurwerken ondergaan strenge tests om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste precisienormen voldoen.

Elk aspect van een uurwerk van Breitling is zorgvuldig vervaardigd om ongeëvenaarde nauwkeurigheid te leveren, van de ingewikkelde mechanica tot de nauwkeurige tijdmeting.

Of u nu door de lucht navigeert of de diepten van de oceaan verkent, u kunt erop vertrouwen dat uw Breitling horloge de tijd altijd perfect bijhoudt.

Duurzaamheid als extra troef

Naast hun uitzonderlijke nauwkeurigheid staan Breitling horloges ook bekend om hun duurzaamheid.

Deze uurwerken zijn inderdaad gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van robuuste materialen als roestvrij staal en krasbestendig saffierglas en zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden.

Of u nu extreme temperaturen trotseert of omgevingen onder hoge druk doorstaat, uw Breitling blijft altijd intact en onberispelijk presteren.

Met hun solide constructie en veerkracht zijn Breitling horloges gemaakt om een leven lang mee te gaan.

In ons officieel erkend en gecertificeerd Breitling service center buigen we ons graag over het onderhoud van uw Breitling horloge.

Luxueuze stijl voor elke smaak en gelegenheid

Horloges van Breitling staan niet alleen bekend om hun precisie en duurzaamheid, ze stralen ook een gevoel van luxe en stijl uit. Met hun gestroomlijnde ontwerpen, gedurfde wijzerplaten en opvallende details zijn deze uurwerken het toppunt van elegantie.

Het maakt niet uit of u nu een formeel evenement bijwoont of dagelijkse activiteiten uitvoert, ze voegen altijd een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Met zijn breed scala aan stijlen en collecties biedt Breitling een exemplaar aan voor elke smaak en gelegenheid.

Uw Breitling horloge repareren, herstellen of een onderhoud geven? Laat dat over aan ons Breitling service center.

Zoveel meer dan enkel tijdmeters

Horloges van Breitling zijn meer dan “alleen maar” tijdmeters, het zijn symbolen van avontuur en verkenning. Met hun associatie met de luchtvaart en de pioniersgeest roepen deze uurwerken een gevoel van opwinding en durf op.

Een Breitling-horloge is uw constante metgezel die de geest van avontuurlijke verkenning belichaamt en de grenzen verlegt van wat mogelijk is.

Vertrouw 100% op ons Breitling service center voor uw herstelling of onderhoud

Breitling horloges zijn de belichaming van precisie, duurzaamheid en stijl. Met hun uitzonderlijke nauwkeurigheid, robuuste constructie en luxueuze ontwerpen zijn deze uurwerken zeer gewild bij zowel professionals als horlogeliefhebbers.

U mag er zeker van zijn dat deze uurwerken zijn gemaakt met de allerbeste materialen. Om hun betrouwbaarheid te garanderen ondergaan ze de strengste tests. Elk onderdeel wordt nauwkeurig onderzocht om te voldoen aan de hoge normen van het merk. Ze vormen dan ook een betrouwbare investering.

Investeren in een Breitling horloge is een beslissing die de tand des tijds zal doorstaan, zowel qua ontwerp als qua duurzaamheid.

Kies voor het perfecte horloge. Kies voor een Breitling. Kies voor de herstelling of het onderhoud ervan voor ons gecertificeerd Breitling service center.

Wist u dat we ook het officiële servicecentrum zijn voor horloges van Omega, IWC, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Cartier, Longines, TAG Heuer, Rado, Hublot, Panerai en Montblanc?

Maak vandaag nog een afspraak