Wilt u uw Hublot horloge laten herstellen? Of hebt u een onderhoud nodig? Vertrouw dan op de expertise van het officieel gecertificeerd Hublot service center van Roberto de Bokx in Destelbergen, dicht bij Gent.

In ons atelier kunt u niet alleen terecht voor alle onderhoud en herstellingen van uw Hublot horloge en andere luxe horlogemerken. Naast reparaties en onderhoud van topkwaliteit krijgt u ook deskundig advies. Bij ons ervaart u een uitzonderlijke klantenservice.

Zoals elk complex precisie-instrument heeft uw uurwerk regelmatig een onderhoud nodig om de betrouwbaarheid en prestatie ervan te verzekeren. Als toegewijd uurwerkhersteller staat Roberto de Bokx klaar om daar op een uiterst deskundige en bekwame manier voor te zorgen.

Vertrouw uw geliefde en waardevolle Hublot horloge toe aan zijn bekwame handen.

Boek vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

neem contact met ons op

Waarom kunt u vertrouwen op Roberto de Bokx?

Als eigenaar van een Hublot horloge die een herstelling of onderhoud nodig heeft, kunt u bij Roberto de Bokx altijd rekenen op een hoogwaardige aftersalesservice.

Deze expert:

  • heeft een uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met Hublot uurwerken,
  • behandelt uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail,
  • heeft toegang tot originele Hublot onderdelen en zorgt ervoor dat alle vervangingen van de hoogste kwaliteit zijn,
  • beschikt over de benodigde gereedschappen en apparatuur om een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen,
  • heeft een grondige kennis van de interne werking van uw horloge en kan eventuele problemen identificeren en oplossen,
  • informeert u over de voortgang en eventueel nodige aanvullende reparaties of vervangingen.

Ons Hublot service center is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen en op maat zetten van banden, vervangen van batterijen, schoonmaken en polijsten, controleren van de waterdichtheid en de reparatie van klokken.

Ook bieden we hulp bij aankopen op het internet.

Over Hublot horloges

Hublot vernieuwt de horlogerie door de innovatie en traditie, het hoogtechnologische en vakkundige vakmanschap, de machinale precisie en schoonheid van het uurwerk van zijn Manufacture te doen samensmelten.

Horlogemakers, natuurkundigen, scheikundigen en ingenieurs verenigen zich onder hetzelfde dak en werken in perfecte synergie samen om uitzonderlijke uurwerken te creëren die de technische en esthetische grenzen eindeloos verleggen.

Ze focussen op de productie van micro-componenten voor uurwerken, kasten en wijzerplaten, fundamenteel onderzoek en ontwikkeling van innovatieve materialen.

The Hublot manufacture possesses all the necessary know-how and infrastructure to make the future of watchmaking a reality today.
Ricardo Guadalupe, CEO Hublot

High-end luxehorloge en exquise vakmanschap

Door hun high-end luxe en het exquise vakmanschap zijn Hublot horloges een populaire keuze onder horlogeliefhebbers. Met hun iconische ontwerp en innovatieve functies zijn de horloges van Hublot een symbool van elegantie en verfijning.

De toewijding van het merk aan precisie en aandacht voor detail zorgt ervoor dat elk Hublot uurwerk een kunstwerk is.

Hublot biedt een breed scala aan stijlen om tegemoet te komen aan ieders smaak, van de klassieke Big Bang-collectie tot de avant-gardistische Spirit of Big Bang-lijn.

Een Hublot horloge is altijd het perfecte accessoire.

We zijn vereerd dat we deze prachtige Hublot horloges in ons Hublot service center mogen en kunnen herstellen.

Technische innovatie troef

Op het gebied van materialen lopen horloges van Hublot innoverend voorop. Het merk staat bekend om het baanbrekende gebruik van materialen als koolstofvezel, titanium en keramiek. Die verbeteren niet alleen de esthetiek maar ook de duurzaamheid en prestaties van de uurwerken.

De toewijding van Hublot om grenzen te verleggen en nieuwe gebieden te verkennen in de horlogerie heeft hen een reputatie opgeleverd als leider in de industrie.

Alle horloges van Hublot zijn uitgerust met geavanceerde technologie. Veel modellen zijn voorzien van indrukwekkende chronografen, tourbillons en maanfase-indicatoren.

Deze ingewikkelde mechanismen tonen de technische bekwaamheid van het merk.

Exclusief maatwerk

Hublot is een merk dat het belang van exclusiviteit en maatwerk begrijpt. Het biedt een reeks limited editions en op maat gemaakte horloges aan, waardoor verzamelaars een echt uniek stuk kunnen bezitten.

Hublot zorgt ervoor dat elk uurwerk een weerspiegeling is van de individualiteit van de eigenaar.

Vertrouw 100% op ons Hublot service center voor uw herstelling of onderhoud

Hublot horloges vertegenwoordigen een toewijding aan uitmuntendheid en zijn gewild bij mensen die precisie, duurzaamheid en stijl in hun uurwerken waarderen.

Wanneer u zich een Hublot horloge aanschaft, koopt u niet alleen een uurwerk maar maakt u ook deel uit van een prestigieuze gemeenschap.

Hublot wordt geassocieerd met luxe, succes en stijl. Het dragen van een van hun horloges is een statement van verfijnde smaak en raffinement.

Elk Hublot horloge is een uitstekende keuze die de tand des tijds zal doorstaan, zowel qua ontwerp als qua duurzaamheid. Onderhoud blijft echter nodig.

Kies voor het perfecte horloge. Kies voor een Hublot. En kies voor de herstelling of het onderhoud ervan voor ons gecertificeerd Hublot service center.

Neem nu contact met ons op

Wist u dat we ook het officiële servicecentrum zijn voor horloges van Omega, Breitling, IWC, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Cartier, Longines, TAG Heuer, Rado, Panerai en Montblanc?