Uurwerkhersteller, de nieuwe zaak van Roberto de Bokx, zet trots en enthousiast een erfenis van drie generaties vakkundige horlogereparateurs verder. Bij Uurwerkhersteller kunt u terecht voor de herstelling en onderhoud van horloges en luxe uurwerken van verschillende horlogemerken.

We begrijpen hoe belangrijk het is om uw dierbare horloge in uitstekende conditie te houden.
Met onze jarenlange ervaring en passie voor uurwerken zijn we er trots op dat we een vertrouwde bestemming zijn voor horlogebezitters in Destelbergen en daarbuiten.
We worden graag uw horlogemaker in de buurt.

Het is onze prioriteit om:

  • te luisteren naar onze klanten,
  • hen te voorzien van advies en ondersteuning van het hoogste niveau,
  • en hun wensen te vervullen op het vlak van luxe horlogerie.

Roberto de Bokx aan het woord

“Als kind was ik al gefascineerd door de ingewikkelde wereld van horloges en reparatie van klokken dankzij de invloed van mijn vader en grootvader. Hun toewijding en expertise inspireerden mij om in hun voetsporen te treden. Vandaag, als eigenaar van mijn eigen bedrijf Uurwerkhersteller, heb ik het voorrecht om hun nalatenschap voort te zetten.”

“Na mijn studies in Antwerpen besloot ik in 2000 om mijn eigen atelier in Gent op te richten. In eerste instantie werkte ik als onderaannemer voor gerenommeerde horlogewinkels en juwelierszaken. Ik kreeg de kans mijn vaardigheden aan te scherpen en waardevolle ervaring op te doen.”

“Maar al snel realiseerde ik me dat mijn echte passie ligt in het opbouwen van directe relaties met horloge-eigenaren en hen face to face te voorzien van persoonlijk advies.”

Persoonlijk advies op maat

“Wat mij onderscheidt is inderdaad mijn toewijding aan het geven van persoonlijk advies op maat van uw specifieke behoeften. Ik waardeer de kans om u persoonlijk te ontmoeten zodat ik uw zorgen grondig kan begrijpen en de meest geschikte aanbevelingen kan doen.”

“Of u nu routineonderhoud, een ingewikkelde reparatie of complete revisie van uw horloge nodig hebt, Robert de Bokx is er om u bij elke stap te begeleiden.”

Gespecialiseerde opleidingen bij grote luxe horlogemerken

“In de voorbije jaren heb ik gespecialiseerde opleidingen en trainingen gevolgd bij de grote prestigieuze Zwitserse horlogemerken als Omega, Breitling, IWC en Jaeger-LeCoultre.”

“Deze ervaringen hebben me niet alleen in staat gesteld om te voldoen aan de hoge normen die deze merken van elke uurwerkhersteller verwachten. Ze hebben ook mijn begrip verdiept van de ingewikkelde details, interne werking en geavanceerde technologie achter elk uurwerk.”

“Ik ben er trots op te kunnen meedelen dat ons atelier, gelegen in Destelbergen nabij Gent, de gewaardeerde titel draagt van gecertificeerd service center voor veel gerenommeerde horlogemerken.”

“Deze onderscheiding is een bewijs van onze expertise en toewijding aan het leveren van een uitzonderlijke service.”

Onderhoud, herstelling, revisie van horloges

“Bij Uurwerkhersteller bieden we een uitgebreid scala aan diensten, waaronder onderhoud van horloges, reparaties en revisies, vervangen van batterijen en op maat zetten van horlogebanden, schoonmaken en polijsten en controleren van de waterdichtheid.”

“We zijn gespecialiseerd in bijna alle grote horlogemerken, waaronder Omega, Breitling, IWC, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Cartier, Longines, TAG Heuer, Rado, Hublot, Panerai en Montblanc.”

“U kunt er zeker van zijn dat uw uurwerk in handen is van een vakkundige professional die de fijne kneepjes van elk merk begrijpt.”

“Uw uurwerk verdient de grootste zorg en aandacht, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat het die krijgt.”

“Bezoek vandaag nog ons atelier in Destelbergen en ervaar het verschil van werken met een gecertificeerd service center.”

Meerwaarde van Roberto de Bokx?

  • Ervaring en deskundigheid: Roberto de Bokx begrijpt hoe belangrijk het is om uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail te behandelen.
  • Kwaliteitsgarantie: Robert de Bokx zorgt ervoor dat elk vervangend onderdeel van uw horloge origineel en van de hoogste kwaliteit is, zodat de levensduur en prestaties gegarandeerd zijn.
  • Deskundige diagnose en probleemoplossing: met de benodigde gereedschappen en apparatuur beschikt Roberto de Bokx over de expertise om problemen met uw horloge te diagnosticeren en op te lossen. Hij beschikt over een grondige kennis van de interne werking van uw horloge.
  • Transparante en attente communicatie: Roberto de Bokx begrijpt hoe belangrijk het voor u is om tijdens het reparatieproces op de hoogte te blijven van de voortgang en eventuele extra reparaties of vervangingen.

“Laat mij u helpen de schoonheid en functionaliteit van uw dierbare horloge generaties lang te behouden.”

Bij ons krijgt u persoonlijk advies

Zoekt u professioneel advies voor het onderhoud en de herstelling van uw uurwerken en horloges? Roberto de Bokx helpt u graag verder!