Wilt u uw Omega horloge laten herstellen? Of u wilt een onderhoud laten doen? Vertrouw dan op de expertise van het officieel gecertificeerd Omega service center van Roberto de Bokx in Destelbergen, dicht bij Gent.

In ons atelier kunt u niet alleen terecht voor al uw herstellingen van Omega horloges en andere horlogemerken. Naast reparaties van topkwaliteit krijgt u ook deskundig advies en ervaart u een uitzonderlijke service.

We hebben meerdere trainingen afgerond bij het Zwitserse horlogemerk Omega zelf, dat onze technische competenties heeft geëvalueerd. Omega heeft ook onze werkplaats aan een grondige controle onderworpen.

Vertrouw uw geliefde Omega uurwerk met een gerust hart aan de bekwame handen van deze geautoriseerde uurwerkhersteller!

Boek meteen een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

neem contact met ons op

Waarom kunt u vertrouwen op Roberto de Bokx?

Als eigenaar van een Omega horloge die een herstelling of onderhoud nodig heeft, kunt u bij Roberto de Bokx altijd rekenen op een hoogwaardige aftersalesservice.

Deze expert:

  • heeft een uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met Omega uurwerken,
  • behandelt uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail,
  • heeft toegang tot originele Omega onderdelen en zorgt ervoor dat alle vervangingen van de hoogste kwaliteit zijn,
  • beschikt over de benodigde gereedschappen en apparatuur om een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen,
  • heeft een grondige kennis van de interne werking van uw horloge en kan eventuele problemen identificeren en oplossen,
  • informeert u over de voortgang en eventueel nodige aanvullende reparaties of vervangingen.

Ons Omega service center is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen en op maat zetten van banden, vervangen van batterijen, schoonmaken en polijsten, controleren van de waterdichtheid en de reparatie van klokken.

Ten slotte bieden we hulp bij aankopen op het internet.

Op zoek naar het ultieme luxe horloge?

Met een geschiedenis die meer dan een eeuw omspant heeft het Zwitserse merk Omega de kunst van het horlogemaken geperfectioneerd. Vakmanschap en precisie vormen de kern van elk Omega uurwerk en zorgen voor uitzonderlijke kwaliteit en nauwkeurigheid.

Omega horloges staan naast hun functionaliteit bekend om hun iconische ontwerpen en tijdloze esthetiek. Van klassiek tot eigentijds, er is een stijl voor elke smaak.

Ook de innovatieve technologieën en functies onderscheiden de authentieke horloges Omega van de rest.

Combineer dit alles met de duurzaamheid en betrouwbaarheid waar Omega horloges bekend om staan, en u hebt het ultieme luxe horloge.

We zijn vereerd dat we dit prachtige horloge in ons Omega service center mogen verkopen en herstellen.

Rijke geschiedenis van Omega horloges

Het verhaal van Omega begint in 1848 wanneer Louis Brandt een kleine werkplaats opent in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. Met nauwgezet vakmanschap en innovatie krijgt het merk al snel erkenning voor zijn precisie-uurwerken.

In 1894 introduceert Omega het revolutionaire 19-ligne kaliber, waarmee het een nieuwe standaard in horlogemaken zet. In de loop der jaren zijn de horloges van Omega gekozen als officiële tijdwaarnemers voor veel Olympische Spelen, waardoor de reputatie van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid wordt bevestigd.

De toewijding van het merk aan innovatie blijkt duidelijk uit de samenwerking met NASA en de iconische en befaamde Speedmaster, het eerste horloge dat op de maan werd gedragen.

Vandaag blijft Omega grenzen verleggen met vooruitstrevende technologie en een prachtig ontwerp waardoor het een symbool van luxe en verfijning is geworden.

Uw Omega horloge herstellen? Laat dat over aan ons Omega service center.

Vakmanschap en precisie

Elk Omega horloge is zorgvuldig vervaardigd door bekwame ambachtslieden die hun vakmanschap door jarenlange ervaring hebben aangescherpt. De aandacht voor detail is zichtbaar in elk aspect van het horloge, van het ingewikkelde ontwerp van de wijzerplaat tot de soepele beweging van de wijzers.

Omega’s toewijding aan precisie wordt verder aangetoond door hun gebruik van geavanceerde technologie en strenge testmethoden om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Laat de herstelling van uw Omega horloge over aan de even getalenteerde vakmannen in ons Omega service center.

Iconisch ontwerp en tijdloze esthetiek

Omega blijft indruk maken met zijn iconische ontwerp en tijdloze esthetiek, zeker in de populairste modellen. De Omega horloges staan bekend om hun kenmerkende en herkenbare stijl, waardoor ze ware iconen zijn in de wereld van de horlogerie.

De uurwerken van Omega stralen een gevoel van verfijning en luxe uit dat trends en tijd overstijgt, van de klassieke en elegante Omega Speedmaster tot de sportieve en avontuurlijke Omega Seamaster.

Omega heeft aandacht voor detail in elk aspect van het ontwerp, van de wijzerplaat tot de kast.

U weet toch dat de beroemdste spion aller tijden, James Bond, een fervent Omega-fan is?

De combinatie van kwaliteitsmaterialen, verfijnde afwerking en innovatieve functies zorgt ervoor dat Omega horloges er niet alleen prachtig uitzien, maar ook de tand des tijds doorstaan.

Uw Omega horloge herstellen? Vertrouw op dit Omega service center

Omega begrijpt hoe belangrijk het is om uurwerken te maken die de tand des tijds kunnen doorstaan en op het hoogste niveau blijven presteren. Elk horloge ondergaat strenge tests en kwaliteitscontroles om de levensduur en nauwkeurigheid te garanderen.

Van de gebruikte materialen tot het ingewikkelde vakmanschap, Omega zorgt ervoor dat elk onderdeel van de hoogste kwaliteit is. Hun horloges zijn gebouwd om extreme omstandigheden te weerstaan, of het nu gaat om waterbestendigheid om te duiken of antimagnetische eigenschappen voor precisie in elke omgeving.

Met een lange geschiedenis in het produceren van betrouwbare uurwerken heeft Omega het vertrouwen van horlogeliefhebbers over de hele wereld verdiend.

Wie voor een Omega-horloge kiest kan vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid ervan, waardoor het een waardige investering is voor de komende jaren. Zeker als u de herstelling ervan laat uitvoeren door een betrouwbaar Omega service center als dat van Roberto de Bokx.

Kies voor het perfecte horloge. Kies voor Omega. Kies voor ons gecertificeerd Omega service center voor een reparatie van topkwaliteit.

neem nu contact met ons op

Wist u dat we ook het officiële servicecentrum zijn voor horloges van IWC, Breitling, Hublot, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Cartier, Longines, TAG Heuer, Rado, Panerai en Montblanc?