Al onze Diensten

Bent u van oordeel dat uw horloge niet correct meer functioneert? Wenst u een erfstuk te laten restaureren? Heeft uw uurwerk een onderhoud of een opfrissing nodig? Is uw batterij aan vervanging toe? Kom vrijblijvend deskundig advies inwinnen in ons gespecialiseerd atelier.

Contacteer ons Afspraak maken

Onderhoud

Onderhoud

Om uw horloge in topconditie te houden en soepel te laten lopen, hoort u er voorzichtig mee om te gaan en het regelmatig te laten nakijken. De delicate, beweegbare onderdelen hebben veel aandacht nodig om perfect te blijven bewegen.

Meer over onderhoud

Vervangen van batterijen

Het vervangen van lege batterijen in een horloge is cruciaal voor optimale prestaties. Zo voorkomt u potentiële lekken die de ingewikkelde binnenmechanismen en delicate radertjes van uw uurwerk kunnen beschadigen.

Meer over vervangen van batterijen

Vervangen van batterijen
Reparatie van klokken

Reparatie van klokken

Tikt uw geliefde klok niet meer? Onze experts zijn bedreven in het repareren van antieke klokken die uitzonderlijk vakmanschap en duurzaamheid uitstralen. We repareren uw dierbare stukken effectief en bieden ze een tweede leven.

Meer over reparatie van klokken

Waterdichtheid

Waterdichtheid zorgt ervoor dat uw horloge functioneel, beschermd en visueel aantrekkelijk blijft. Door regelmatig te controleren of uw horloge waterdicht is, kunt u potentiële waterschade en bijbehorende hoge herstellingskosten voorkomen.

Meer over waterdichtheid

Waterdichtheid
Op maat zetten van banden

Op maat zetten van banden

Zit uw horlogeband te strak of te ruim? Met onze op maat gemaakte diensten kunt u genieten van de perfecte pasvorm en stijl die u verdient. Of u nu een kleinere of grotere horlogeband nodig hebt, met onze expertise krijgen we het voor elkaar.

Meer over op maat zetten van banden

Schoonmaken en polijsten

Het schoonmaken en polijsten van horloges is cruciaal. Een regelmatige reinigingsbeurt helpt om vuil te verwijderen, voorkomt mogelijke schade aan de delicate interne mechanismen, verlengt de levensduur en behoudt de schoonheid.

Meer over schoonmaken en polijsten

Schoonmaken en polijsten
Hulp bij aankopen op het internet

Hulp bij aankopen op het internet

U staat op het punt een horloge online aan te kopen bij een webshop of een particulier, maar u hebt twijfels of wenst gewoon meer zekerheid? U wilt met andere woorden hulp bij aankopen op het internet? In dat geval staan we u graag bij met raad en daad.

Meer over hulp bij aankopen op het internet