Uurwerkhersteller Roberto de Bokx  in Destelbergen beschikt over een moderne aftersalesdienst voor de herstelling van zowat alle horlogemerken. Zijn werkplaats ligt net buiten Gent, is heel gemakkelijk te bereiken en heeft veel gratis parkeerplaats dicht bij de deur. Hij helpt u graag!

Uurwerkhersteller Roberto de Bokx  in Destelbergen wordt graag uw horlogemaker in de buurt.
Aangenaam kennis te maken! Zoekt u een horlogemaker in de buurt? Klop bij Roberto aan!

Roberto de Bokx is een van de hooggekwalificeerde horlogemakers in Gent. In zijn moderne werkplaats voert hij zowel kleine als complexe reparaties uit aan het binnenwerk van uurwerken. Hij werkt aan horloges van alle merken, doet het onderhoud van mechanisch automatische horloges en van mechanische horloges met handopwinding, evenals van quartz uurwerken, en is gecertificeerd voor tal van luxemerken als Omega, Breitling, Jaeger-LeCoultre, IWC, Baume & Mercier, Cartier

Ervaren en deskundig behandelt hij uw horloge met de grootste zorg. Want als geen ander weet hij dat uw uurwerk zoveel meer is dan enkel een manier om te zien hoe laat het is. Uw horloge drukt uw persoonlijkheid en stijl uit en heeft een grote emotionele waarde.

Roberto De Bokx weet hoe belangrijk uw uurwerk voor u is en besteedt daarom veel zorg aan de behandeling ervan.

Helox is uw horlogemaker in de buurt

Werkt uw horloge niet meer zoals het hoort? Wilt u uw horloge laten repareren, onderhouden of een opfrissing geven? Een erfstuk laten restaureren? Een batterij vervangen?Een oude klok repareren? In dat geval is uurwerkhersteller Robert de Bokx van de juiste keuze. Hij wordt graag uw horlogemaker in de buurt.

Met aandacht voor details voert hij alle reparaties uit met zorg en precisie. U kunt bij hem terecht voor de herstelling en het onderhoud van alle soorten horloges, van vintage tot moderne modellen.

Als goed opgeleide horlogemaker heeft hij een uitgebreide kennis van de ingewikkelde werking van een horloge en repareert hij uw uurwerk snel en efficiënt.

Ook voor een snelle en zorgvuldige batterijvervanging kunt u bij hem aankloppen. Met de nieuwste technieken en gespecialiseerde apparatuur opent en sluit hij uw polshorloge. U krijgt het mét nieuwe batterij schadevrij en in perfecte staat terug, zonder ook maar de minste kras. Bovendien klaar terwijl u wacht.

Onderhoud horloge met persoonlijke aanpak en volledige service

Roberto de Bokx levert niet alleen kwaliteitswerk af maar biedt ook een uitstekende klantenservice. Als ervaren hersteller van horloges stelt hij altijd een persoonlijke benadering voorop. Het is zijn doel ervoor te zorgen dat uw horloge, uurwerk of antieke klok nog jarenlang perfect loopt. Daarom gebruikt hij alleen onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit wanneer hij uw horloge herstelt.

Hij is trots op het vinden van oplossingen voor elk probleem dat hij tegenkomt, vaak met creatieve oplossingen als het probleem bijzonder moeilijk is. Zelfs als hij niet meteen een oplossing vindt blijft hij zoeken tot hij er een vindt.

Klantentevredenheid en het geven van persoonlijk advies vindt hij ontzettend belangrijk. Zijn klanten weten dat te waarderen en blijven terugkeren naar deze horlogemaker in de buurt.

U kunt bij hem terecht voor reparaties van elk merk of model horloge, ongeacht waar u het hebt gekocht.

Wist u dat veel juweliers naar Roberto de Bockx doorverwijzen als dé horlogemaker in de buurt die kwaliteitsherstellingen aflevert?

Respect voor puur vakmanschap

Roberto besteedt veel zorg aan de reparatie van uw horloge en let op alle details. Hij voert alle herstellingen uit met respect voor het vakmanschap waarmee uw horloge gemaakt is.

Hij specialiseert zich in de duurdere Zwitserse horlogemerken en bevindt zich regelmatig in Zwitserland voor een opleiding. Ondertussen is hij trotse eigenaar van verschillende certificaten.

Wist u dat een Zwitsers horloge een periodiek onderhoud nodig heeft?

Wist u dat een mechanisch horloge niet alleen een periodiek onderhoud nodig heeft, maar ook een regelmatige controle op waterdichtheid?

Periodiek onderhoud is essentieel voor elk precisie-instrument, en dat geldt zeker voor mechanische horloges. De Haute Horlogerie-merken zoals Breitling raden aan om de 4 à 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven om de nauwkeurigheid, het uiterlijk en de waarde ervan te behouden.

Het resultaat? Uw horloge blijft presteren zoals verwacht, u houdt het in topconditie en u helpt de waarde te behouden.

Hoe verloopt een full-service onderhoud?

Full-service onderhoud is een uitgebreid proces dat de optimale prestaties van een horloge of ander uurwerk garandeert.

Het omvat:

  • de volledige demontage van het uurwerk
  • de reiniging van alle onderdelen
  • de vervanging van defecte of versleten onderdelen
  • het opnieuw oliën en smeren ervan
  • het opnieuw monteren
  • de afstelling en controle van de amplitude, de functies en de waterdichtheid
  • het reinigen en desgewenst polijsten van kast en armband

Maak van vuurwerkhersteller Roberto de Bockx uw horlogemaker in de buurt

Gunt u uw dure luxe uurwerk regelmatig een volledig onderhoud, dan houdt u het in topconditie. U voorkomt er schade mee als gevolg van slijtage én zorgt ervoor dat het altijd nauwkeurig en betrouwbaar loopt.

Door uw horloge regelmatig volledig te laten onderhouden kunt u er zeker van zijn dat het nog vele jaren optimaal blijft presteren.

Wilt u uw uurwerk van een haute horlogeriemerk herstellen dat u ergens anders hebt aangeschaft? Geen probleem. Roberto De Bokx van Helox wordt graag uw horlogemaker in de buurt.

Neem nu contact op met deze horlogemaker en horlogehersteller in één.

(c) C’bon