Wilt u uw Jaeger-LeCoultre horloge laten herstellen? Vertrouw dan op de expertise van het officieel gecertificeerd Jaeger-LeCoultre service center van Roberto De Bokx in Destelbergen, dicht bij Gent.

In ons atelier kunt u terecht voor alle mogelijke Jaeger-LeCoultre herstellingen. Naast reparaties van topkwaliteit van alle horlogemerken krijgt u ook deskundig advies. Bij ons ervaart u bovendien een uitzonderlijke klantenservice.

Roberto De Bokx is een bekwame en gecertificeerde professionele uurwerkhersteller die heel goed weet wat hij doet en waar hij mee bezig is. Eind 2021 reisde hij af naar het hoofdkantoor van Jaeger-LeCoultre in Zwitserland. Daar volgde hij een intensieve training en opleiding om zijn status van uurwerkhersteller en gecertificeerd reparatiecentrum voor Jaeger-LeCoultre te bevestigen.

U kunt uw waardevolle Jaeger-LeCoultre horloge met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Maak vandaag nog uw afspraak voor een gratis adviesgesprek.

neem vrijblijvend contact met ons op

Waarom kunt u vertrouwen op Roberto de Bokx?

Als eigenaar van een Jaeger-LeCoultre horloge die een herstelling of onderhoud nodig heeft, kunt u bij Roberto de Bokx altijd rekenen op een hoogwaardige aftersalesservice.

Deze expert:

  • heeft een uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met Jaeger-LeCoultre uurwerken,
  • behandelt uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail,
  • heeft toegang tot originele Jaeger-LeCoultre onderdelen en zorgt ervoor dat alle vervangingen van de hoogste kwaliteit zijn,
  • beschikt over de benodigde gereedschappen en apparatuur om een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen,
  • heeft een grondige kennis van de interne werking van uw horloge en kan eventuele problemen identificeren en oplossen,
  • informeert u over de voortgang en eventueel nodige aanvullende reparaties of vervangingen.

Ons Jaeger-LeCoultre service center is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen en op maat zetten van banden, vervangen van batterijen, schoonmaken en polijsten, controleren van de waterdichtheid en de reparatie van klokken.

Ook bieden we hulp bij aankopen op het internet.

Over Jaeger-LeCoultre en zijn rijke geschiedenis

Het verhaal van de Jaeger-LeCoultre horloges begint in 1833 als Antoine LeCoultre het bedrijf opricht in het Zwitserse Juragebergte, in het hart van de Vallée de Joux. Sindsdien verlegt het merk voortdurend de grenzen van wat mogelijk is in horlogemaken, zowel op het vlak van creativiteit als inventiviteit.

Honderdtachtig verschillende vakbekwaamheden worden onder één dak samengebracht om het hart van de horloges leven in te blazen en elk oneindig klein onderdeel tot in de perfectie te doen werken.

Ontwerpen, assembleren, versieren of plooien. Elke verschillende fase die nodig is voor de creatie van een Jaeger-LeCoultre uurwerk wordt binnen de werkplaats uitgevoerd.

Met meer dan 190 jaar expertise heeft Jaeger-LeCoultre zich gevestigd als een van de meest prestigieuze horlogemakers ter wereld. De horloges worden vereerd door verzamelaars en liefhebbers voor hun precisie, betrouwbaarheid en tijdloos design.

We zijn vereerd dat we dit prachtige Jaeger-LeCoultre horloge in ons Jaeger-LeCoultre service center mogen herstellen.

Elk Jaeger-LeCoultre horloge straalt elegantie en verfijning uit

Het Jaeger-LeCoultre horloge is een uurwerk dat elegantie en verfijning uitstraalt. Gemaakt met precisie en aandacht voor detail toont het de toewijding van het merk aan uitmuntendheid.

Met zijn innovatieve functies en verbluffende ontwerp is het horloge een bewijs van het rijke erfgoed van Jaeger-LeCoultre op het gebied van horlogerie. Elk aspect van het horloge weerspiegelt de toewijding van het merk aan het creëren van uitzonderlijke uurwerken.

Of u het nu draagt voor speciale gelegenheden of voor dagelijks gebruik, een Jaeger-LeCoultre horloge is een statement van stijl en verfijning.

Wilt u uw Jaeger-LeCoultre horloge herstellen? Of heeft het nood aan een onderhoud? Laat dat aan ons Jaeger-LeCoultre service center over.

Ambachtelijk handgemaakt door geschoolde vaklui

Elk Jaeger-LeCoultre horloge is zorgvuldig met de hand gemaakt door geschoolde ambachtslieden die hun traditioneel vakmanschap tot in de perfectie uitvoeren.

Elk mechanisch detail wordt zorgvuldig overwogen, ook de ingewikkelde gravures op de perfect gepolijste kasten. De toewijding aan kwaliteit is zichtbaar in elk aspect van hun horloges.

Elk Jaeger-LeCoultre uurwerk is een kunstwerk.

Iconische ontwerpen voor elke stijl en gelegenheid

Naast hun mechanische uitmuntendheid staan de horloges van Jaeger-LeCoultre ook bekend om hun iconische ontwerpen. Het heeft hen een unieke faam in de horloge-industrie opgeleverd.

Hun iconische collecties, zoals de tijdloos elegante Reverso die in 1931 uit het Art Déco uurwerk ontstond en de sportief verfijnde Master-collectie, met klassieke en verfijnde mannelijke lijnen vormen de basis voor de trots van de fabrikant en de tevredenheid van de trouwe klanten.

Met een breed scala aan collecties en stijlen biedt Jaeger-LeCoultre iets voor elke horlogeliefhebber en elke gelegenheid. Het merk komt tegemoet aan verschillende smaken en voorkeuren, van klassiek geklede horloges tot sportieve chronografen.

Of u nu op zoek bent naar een horloge voor bij een pak of een horloge voor elke dag, Jaeger-LeCoultre heeft het juiste uurwerk voor u.

Uw Jaeger-LeCoultre repareren? Laat dat over aan ons Jaeger-LeCoultre service center.

Innovatie leidt tot meesterlijk vakmanschap

De toewijding van het merk aan innovatie wordt weerspiegeld in het gebruik van geavanceerde materialen en technologieën. Dat resulteert in horloges die zowel esthetisch als technisch geavanceerd zijn.

Het merk blijft de grenzen verleggen van wat mogelijk is in tijdwaarneming. Denk aan hun baanbrekende uitvindingen als de Gyrotourbillon en de Atmos-klok, het slingeruurwerk met bijna eeuwigdurende beweging, en hun vooruitgang in materialen en complicaties.

Het bezitten van een Jaeger-LeCoultre horloge is niet alleen een symbool van luxe maar ook een bewijs dat u fijn vakmanschap weet te waarderen.

Elk horloge is een meesterwerk, een combinatie van kunst, techniek en innovatie.

Met de tijdloze schoonheid en uitzonderlijke prestaties van een Jaeger-LeCoultre horloge maakt u zeker indruk.

Vertrouw 100% op ons Jaeger-LeCoultre service center voor uw herstelling of onderhoud

Jaeger-LeCoultre horloges hebben de tand des tijds doorstaan, zowel op het gebied van ontwerp als duurzaamheid. Ze zijn ook gebouwd om lang mee te gaan.

Deze uurwerken zijn gemaakt met de beste materialen en ondergaan de strengste tests om hun betrouwbaarheid te garanderen. Van de nauwkeurigheid van de bewegingen tot de kwaliteit van de componenten, elk aspect van een Jaeger-LeCoultre horloge wordt nauwkeurig onderzocht om te voldoen aan de hoge normen van het merk.

Wie kiest voor een Jaeger-LeCoultre horloge koopt niet alleen een uurwerk maar investeert ook in een stukje horlogegeschiedenis. Met hun tijdloze ontwerpen, uitzonderlijke vakmanschap en innovatieve technologie zijn Jaeger-LeCoultre horloges niet alleen enkele van de mooiste uurwerken ter wereld, ze zijn ook een betrouwbare investering die door talloze generaties zal worden gekoesterd.

Kies voor het perfecte horloge. Kies voor een Jaeger-LeCoultre. Kies voor de herstelling of het onderhoud ervan voor ons gecertificeerd Jaeger-LeCoultre service center.

Maak nu een afspraak

Wist u dat we ook het officiële servicecentrum zijn voor horloges van Omega, Breitling, Hublot, IWC, Baume & Mercier, Cartier, Longines, TAG Heuer, Rado, Panerai en Montblanc?