Wilt u uw Panerai horloge laten herstellen? Of hebt u een onderhoud nodig? Vertrouw dan op de expertise van het officieel gecertificeerd Panerai service center van Roberto de Bokx in Destelbergen, dicht bij Gent.

In ons atelier krijgt u naast reparaties en onderhoud van topkwaliteit van uw Panerai horloge en andere luxe horlogemerken ook deskundig advies en geniet u een uitzonderlijke klantenservice.

Zoals elk precisie-instrument heeft uw uurwerk regelmatig een onderhoud nodig om de betrouwbaarheid en prestatie ervan te verzekeren. Als toegewijd uurwerkhersteller staat Roberto de Bokx klaar om daar op een uiterst deskundige en bekwame manier voor te zorgen.

Vertrouw uw geliefde en waardevolle Panerai horloge toe aan zijn bekwame handen.

Boek vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Neem nu contact met ons op

Waarom kunt u vertrouwen op Roberto de Bokx?

Als eigenaar van een Panerai horloge die een herstelling of onderhoud nodig heeft, kunt u bij Roberto de Bokx altijd rekenen op een hoogwaardige aftersalesservice.

Deze expert:

  • heeft een uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met Panerai uurwerken,
  • behandelt uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail,
  • heeft toegang tot originele Panerai onderdelen en zorgt ervoor dat alle vervangingen van de hoogste kwaliteit zijn,
  • beschikt over de benodigde gereedschappen en apparatuur om een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen,
  • heeft een grondige kennis van de interne werking van uw horloge en kan eventuele problemen identificeren en oplossen,
  • informeert u over de voortgang en eventueel nodige aanvullende reparaties of vervangingen.

Ons Panerai service center is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen en op maat zetten van banden, vervangen van batterijen, schoonmaken en polijsten, controleren van de waterdichtheid en de reparatie van klokken.

Ook bieden we hulp bij aankopen op het internet.

Over Panerai horloges

Door hun gedurfde en opvallende ontwerp zijn Panerai horloges een populaire keuze onder horlogeliefhebbers. Met hun grote, lichtgevende wijzerplaten en robuuste constructie stralen ze een gevoel van vertrouwen en zelfverzekerdheid uit.

Panerai heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1860. In dat jaar opent Giovanni Panerai zijn eerste horlogewinkel in Florence, Italië. Het luxemerk wordt al vlug leverancier van precisie-instrumenten aan de Italiaanse marine.

In de loop der jaren vestigt het merk zich als een leider in de wereld van luxe horloges. Zijn gedurfde en onderscheidende ontwerpen worden iconische symbolen van stijl en vakmanschap.

U ziet de horloges vaak om de pols van ontdekkingsreizigers, atleten en beroemdheden.

Horloges van Panerai worden vervaardigd met de grootste aandacht voor detail, waarbij wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en Zwitserse uurwerken om nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Met een Panerai horloge maak je zeker een statement en laat je een blijvende indruk achter.

We zijn vereerd dat we deze prachtige Panerai horloges in ons Panerai service center mogen en kunnen herstellen.

Dit luxehorloge heeft een kenmerkende stijl en inhoud

Door hun oversized kasten en opvallende, gemakkelijk af te lezen wijzerplaten zijn Panerai horloges onmiddellijk herkenbaar.

Maar ze zijn ook zeer functioneel, met kenmerken als waterbestendigheid en lichtgevende wijzers en markeringen voor een betere zichtbaarheid bij weinig licht.

Wanneer u een Panerai horloge draagt, kunt u erop vertrouwen dat u een uurwerk van uitzonderlijke kwaliteit en duurzame stijl draagt.

Waterbestendigheid als waterdichte troef

Horloges van Panerai worden al heel lang geassocieerd met de duikwereld. Dat hebben ze te danken aan hun robuuste constructie en indrukwekkende waterbestendigheid.

De iconische Luminor– en Submersible-modellen van het merk zijn speciaal ontworpen voor onderwaterexploratie, met functies als schroefkronen en kastdoppen om waterdichtheid te garanderen.

Panerai horloges zijn streng getest om de druk van de diepzee te weerstaan waardoor ze betrouwbare metgezellen zijn voor zowel professionele duikers als liefhebbers.

Maar zelfs als u niet van plan bent om met uw Panerai horloge onder water te gaan, kunt u nog steeds genieten van het vakmanschap en de aandacht voor detail die in elk uurwerk vervat zit.

Voor verschillende smaken

In de afgelopen jaren heeft Panerai zijn collectie uitgebreid met een reeks horloges die voldoet aan verschillende smaken en levensstijlen.

Hoewel het merk nog steeds bekendstaat om zijn gedurfde en stoere ontwerpen heeft het ook meer verfijnde en geklede opties geïntroduceerd voor zowel formele als casual gelegenheden.

Panerai heeft ook de trend naar vintage-geïnspireerde horloges omarmd, met modellen zoals de Radiomir 1940 die een eerbetoon zijn aan de rijke geschiedenis van het merk.

Technisch hoogstaand

Het merk heeft verschillende innovatieve technologieën geïntroduceerd in de wereld van horlogemaken.

Een opmerkelijk voorbeeld is het gebruik van lichtgevende materialen om de zichtbaarheid bij weinig licht te verbeteren, een functie die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de Italiaanse marine.

Hun uurwerken zijn vaak afkomstig van gewaardeerde Zwitserse fabrikanten die nauwkeurigheid en betrouwbaarheid garanderen.

U kunt er dus op vertrouwen dat een Panerai horloge de tijd altijd nauwkeurig bijhoudt en vlekkeloos presteert.

Individueel en uniek

Het merk biedt een breed scala aan aanpassingsopties, zodat klanten hun horloges aan hun eigen voorkeuren kunnen aanpassen. Van het kiezen van het materiaal van de kast en de kleur van de wijzerplaat tot het selecteren van het type bandje, elk detail kan worden aangepast om een uniek en one-of-a-kind uurwerk te creëren.

Panerai biedt ook limited edition- en special edition-modellen, wat de exclusiviteit en verzamelbaarheid van hun horloges nog verder vergroot.

Met een Panerai horloge om uw pols kunt u erop vertrouwen dat u een echt persoonlijk en onderscheidend accessoire draagt.

Vertrouw 100% op ons Panerai service center voor uw herstelling of onderhoud

Elk Panerai horloge doorstaat de tand des tijds, zowel qua ontwerp als qua duurzaamheid. Maar zoals u weet blijft onderhoud van een precisie-instrument altijd nodig.

Kies voor het perfecte horloge. Kies voor een Panerai. En kies voor de herstelling of het onderhoud ervan voor ons gecertificeerd Panerai service center.

Neem nu contact met ons op

Wist u dat we ook het officiële servicecentrum zijn voor horloges van Omega, Breitling, Hublot, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Cartier, Longines, TAG Heuer, Rado, IWC en Montblanc?