Wilt u uw Baume & Mercier horloge laten herstellen? Of zoekt u iemand voor een onderhoud?
Vertrouw op de expertise van het officieel gecertificeerd Baume & Mercier service center van Roberto de Bokx.

In ons atelier in Destelbergen, dicht bij Gent, kunt u terecht voor al uw herstellingen en onderhoud van alle soorten horlogemerken op de hoogste niveaus van kwaliteit en precisie. U krijgt ook deskundig advies en ontvangt een uitzonderlijke klantenservice die de kwaliteit van uw horloge weerspiegelt.

Onze deskundige horlogemakers hebben jarenlange ervaring. Ze zijn opgeleid om met de nieuwste technologieën en gereedschappen te werken en zo uw horloge in topconditie te houden. Omdat we weten dat elk horloge zijn unieke geschiedenis heeft, behandelen we elk stuk met de grootste zorg en respect – ongeacht leeftijd, model of reparatie.

Vertrouw uw waardevolle Baume & Mercier horloge toe aan de bekwame handen van uurwerkhersteller Roberto De Bokx.

Boek vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Neem nu contact met ons op

Waarom kunt u vertrouwen op Roberto de Bokx?

Als eigenaar van een Baume & Mercier horloge die een herstelling of onderhoud nodig heeft, kunt u bij Roberto de Bokx altijd rekenen op een hoogwaardige aftersalesservice. Deze expert:

  • heeft een uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met Baume & Mercier uurwerken,
  • behandelt uw horloge met de grootste zorg en aandacht voor detail,
  • heeft toegang tot originele Baume & Mercier onderdelen en zorgt ervoor dat alle vervangingen van de hoogste kwaliteit zijn,
  • beschikt over de benodigde gereedschappen en apparatuur om een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen,
  • heeft een grondige kennis van de interne werking van uw horloge en kan eventuele problemen identificeren en oplossen,
  • informeert u over de voortgang en eventueel nodige aanvullende reparaties of vervangingen.

Ons Baume & Mercier service center is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen en op maat zetten van banden, vervangen van batterijen, schoonmaken en polijsten, controleren van de waterdichtheid en de reparatie van klokken.

Bovendien bieden we hulp bij aankopen op het internet.

Over Baume & Mercier horloges

Het verhaal van Baume & Mercier begint in 1830. In dat jaar openen de broers Louis-Victor en Célestin Baume een horlogebouw in Les Bois, een dorpje in de Zwitserse Jura.

De zaak van de broers groeit snel en trouw aan het motto:

Alleen perfectie accepteren, alleen horloges van de hoogste kwaliteit vervaardigen.

Door de creatie van uitzonderlijk innovatieve uurwerken bouwen ze een uitmuntende reputatie op.

Met meer dan 190 jaar ervaring in horlogemaken heeft het merk zich gevestigd als een leider in de industrie.

Elke stap in de creatie van hun horloges wordt intern gecontroleerd. Elk horloge is een bewijs van de toewijding van het merk aan kwaliteit en vakmanschap. Het is een uurwerk dat de tand des tijds zal doorstaan.

We zijn vereerd dat we deze prachtige horloges in ons Baume & Mercier service center mogen en kunnen herstellen.

Minutieus aandacht voor detail

De horloges van Baume & Mercier stralen zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid uit.

Deze uurwerken zijn vervaardigd met minutieuze aandacht voor detail en het toppunt van luxe en elegantie.

Met hun strakke ontwerpen en grote nauwkeurigheid zijn de horloges een symbool van succes en verfijning.

Met een dergelijk horloge om de pols maakt u een statement en laat u een blijvende indruk achter.

Uiteenlopende functies

Naast hun onberispelijke vakmanschap bieden de horloges van Baume & Mercier een breed scala aan functies die tegemoet komen aan de behoeften van horlogeliefhebbers. Denk aan chronograaffuncties en de aanduiding van maanfases.

Deze uurwerken zijn niet alleen ontworpen om de tijd te vertellen maar ook extra functionaliteit te bieden. Met hun vooruitstrevende technologie zijn deze horloges toonaangevend op het gebied van innovatie.

Wilt u uw Baume & Mercier horloge laten herstellen? Vertrouw de reparatie of het onderhoud met een gerust hart toe aan ons Baume & Mercier service center.

Veelzijdigheid troef

Ook op het vlak van veelzijdigheid blinken de horloges van Baume & Mercier uit in elk aspect.

Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke leren band of een slanke roestvrijstalen armband, er is altijd een Baume & Mercier horloge dat perfect bij uw persoonlijke stijl past.

Met een verscheidenheid aan wijzerplaatkleuren en kastmaterialen vindt u gemakkelijk een uurwerk dat bij uw individuele smaak en voorkeuren past.

Veel vips zijn trotse eigenaars

Als symbool van luxe en verfijning worden de horloges van Baume & Mercier vaak gezien om de pols van invloedrijke personen en beroemdheden. Ze zijn dan ook synoniem geworden van succes en prestige.

Wie een Baume & Mercier horloge draagt maakt een statement en wordt lid van een exclusieve club van veeleisende horlogeverzamelaars.

Ongeëvenaard aandacht voor detail

De aandacht voor detail is ongeëvenaard. Elk element van deze uurwerken is ontworpen met precisie en perfectie in gedachten, van de ingewikkelde gravures op de achterkant van de kast tot de zorgvuldig gemaakte uurmarkeringen.

Het is dit nauwgezette vakmanschap dat de horloges van Baume & Mercier onderscheidt van de rest.

Uw horloge repareren? Laat dat over aan ons Baume & Mercier service center.

Uitzonderlijke goede investering door betrouwbaarheid en nauwkeurigheid

Naast hun tijdloze ontwerpen staan de horloges van Baume & Mercier ook bekend om hun uitzonderlijke betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Elk uurwerk ondergaat strenge tests en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste prestatienormen voldoet.

Met een Baume & Mercier horloge om de pols kunt u erop vertrouwen dat u altijd stijlvol op tijd bent.

De waarde gaat verder dan puur esthetische aantrekkingskracht. Deze uurwerken zijn echte investeringsobjecten die na verloop van tijd vaak in waarde stijgen.

Met hun beperkte productieseries en grote vraag kan het bezitten van een Baume & Mercier horloge een slimme financiële beslissing zijn.

Vertrouw 100% op ons Baume & Mercier service center voor herstelling of onderhoud

Baume & Mercier horloges zijn meer dan alleen uurwerken. Ze zijn een verklaring van vertrouwen, een symbool van succes en een bewijs van uitzonderlijk vakmanschap.

Met hun tijdloze ontwerpen, innovatieve functies en rijke erfgoed, is het dragen van een Baume & Mercier horloge een ervaring die verder gaat dan het vertellen van de tijd. Het is een uitdrukking van persoonlijke stijl en een viering van de fijnere dingen in het leven.

Wie investeert in een Baume & Mercier horloge ervaart het toppunt van horlogemakerij.

Kies voor het perfecte horloge. Kies voor een Baume & Mercier. En kies voor de herstelling of het onderhoud ervan voor ons gecertificeerd Baume & Mercier service center.

Maak nu een afspraak.

Wist u dat we ook het officiële servicecentrum zijn voor horloges van Omega, Breitling, IWC, Jaeger-LeCoultre, Cartier, Longines, TAG Heuer, Rado, Hublot, Panerai en Montblanc?