Of u het horloge nu cadeau hebt gekregen of online hebt gekocht, we maken graag de nodige aanpassingen zodat het perfect om uw pols past. Vertrouw ons uw horlogeband toe en ervaar zelf het verschil.

Neem nu contact met ons op

Expert in het op maat zetten van horlogebanden

Met onze expertise in het aanpassen van horloges kunnen we elk horlogebandje aan alle specifieke wensen aanpassen, zeker en vast ook aan de uwe.

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan opties, van verschillende materialen tot stijlen, zodat u de horlogeband kunt kiezen die bij uw smaak en voorkeur past.

We passen uiteraard ook de horlogeband aan die u al hebt, en zorgen indien u dat wilt voor een bijkomend onderhoud.

Het is ons doel u te voorzien van een comfortabel en stijlvol horlogebandje dat uw algehele look verbetert.

Als het gaat om het op maat zetten van horlogebanden geven we voorrang aan kwaliteit en duurzaamheid. Omdat onze horlogebandjes gemaakt zijn van de beste materialen en met het grootste vakmanschap, zijn ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

We willen dat u jarenlang van uw horloge kunt genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw bandje slijt of breekt.

Voordelen van het op maat zetten van horlogebanden

Door te kiezen voor het op maat zetten van horlogebanden creëert u een horloge dat een hoger niveau van functionaliteit en comfort biedt.

Bekijk maar even de vijf voornaamste voordelen.

  1. Door de band van uw horloge aan te passen geeft u het een uniek en persoonlijk tintje
  2. U verhoogt de waarde van uw horloge en maakt het functioneler en handiger
  3. Het biedt u de kans voor zelfexpressie
  4. U draagt bij aan duurzaamheid, want u zal uw band op maat zeker opnieuw kunnen gebruiken
  5. Een op maat gezette horlogeband biedt u meer comfort

Het aanpassingsproces verloopt eenvoudig en probleemloos

Breng uw horloge naar onze winkel in Destelbergen, dicht bij Gent, en ons vakkundige team doet de rest. We meten uw pols zorgvuldig op en maken de nodige aanpassingen voor een perfecte pasvorm.

U kunt uw horloge uiteraard ook naar ons opsturen. U mag erop vertrouwen dat we uw horloge met zorg en precisie zullen behandelen.

We hebben al talloze klanten geholpen met het aanpassen van horlogebanden. Onze aandacht voor detail en toewijding aan klanttevredenheid onderscheidt ons van de concurrentie.

We begrijpen dat uw horloge meer is dan alleen een uurwerk en dat het uw persoonlijke stijl weerspiegelt. We gaan daarom tot het uiterste om u op maat gemaakte bandjes te leveren die aan uw verwachtingen voldoen.

Laat een slecht passend horlogebandje u niet tegenhouden

Met onze op maat gemaakte diensten kunt u genieten van de perfecte pasvorm en stijl die u verdient. We zijn experts in het op maat zetten van horlogebanden. Het maakt niet uit of u nu een kleiner of groter horlogebandje nodig hebt, we kunnen alle horloges aan. Ook en zeker van de luxe horlogemerken, waarvoor we gecertificeerd service center zijn.

We begrijpen dat elk horloge uniek is en behandelen elk aanpassingsproject en onderhoud horloge met de grootste zorg en aandacht.

Vertrouw op onze expertise en ons vakmanschap. Deze horlogemaker in de buurt krijgt het voor elkaar.

Neem nu contact met ons op.